Medicinska oprema

 • Ergobicikl (ergometar) za stres test, povezan sa računarom, laptopom ili EKG uređajem, programiran za automatski ili ručni način rada sa kontrolom preko RS 232 ili USB interfejsa sa EKG uređajem. Takođe, koristi se u fizikalnoj rehabilitaciji i terapiji (u medicinske i terapeutske svrhe). Različiti modeli.
 • 3/6/12 kanalni EKG aparati, sa displejom 4". Portabilni, staje na dlan (0,7 kg). Automatski i ručni način rada. Rad na struju i baterije. Softver na srpskom jeziku. Opciono: analiza i interpretacija, WI-FI, BT, LAN, 3xUSB, softver za računar. Format papira 80 mm.
 • EKG holter rikorder visokog kvaliteta, modeli CB-1307-C i CB-1308-C. Varijanta softvera ARCS. Sistem baziran na Windows tehnologiji. Tro i dvanaestokanalni zapis, po želji. Grafički displej u boji. Snimanje do 4 dana sa jednom baterijom. Klinički verifikovan.
 • Medicinski kablovi za aparate svih svetskih renomiranih proizvođača medicinske opreme: 10-žilni pacijent kablovi za EKG aparate, EKG pacijent kablovi za monitore, defibrilatore, za EKG holtere, manžetne za pritisak, produžna creva, temperaturne sonde, SpO2 senzori, SpO2 naprstak za praćenje saturacije i pulsa,...
 • Holter pritiska sa rikorderom visokog kvaliteta, modeli CB-1806-B i CB-1807-B. Varijanta softvera ARCS. Sistem baziran na Windows tehnologiji. Oscilometrijski metod. Automatsko i ručno merenje. Više vrsta raznih protokola merenja. Korisnik može i sam da menja protokole i programira način merenja pritiska. Klinički verifikovan.
 • Kardiotokograf model FC700 za praćenje srčanih tonova fetusa i kontrakcija trudnice. Praćenje pokreta ploda. Model FC1400 za blizanačku trudnoću. Mogućnost povezivanja na centralni monitoring FC Central II (bežični - wireless sistem).
 • Laboratorijsko staklo: laboratorijske čaše, erlenmajeri, razne boce, normalni sudovi, birete, pipete, menzure, laboratorijski pribor, porcelanski sudovi,...
 • 3/6/12 kanalni EKG aparati, sa displejom 5,7″ ili 7″. Automatski i ručni način rada. Rad na struju i baterije. Softver na srpskom jeziku. Analiza i interpretacija, WI-FI, BT, LAN, 3xUSB, softver za računar. Format papira 112 mm.
 • Pulsni oksimetar, model OXY9, za praćenje saturacije kiseonika i pulsa pacijenta.
 • 12-kanalni sistem za praćenje i analizu EKG-a u mirovanju. Sistem baziran na Windows i Apple platformi. EKG pojačavač sa USB ili Bluetooth interfejsom, po želji korisnika.
 • 12-kanalni sistem za praćenje i analizu EKG-a pod opterećenjem,  sa biciklom ili trakom. Sistem baziran na Windows i Apple platformi. Ugrađeni različiti protokoli. Korisnik može i sam da programira protokole. EKG pojačavač sa USB ili Bluetooth interfejsom.
 • Tredmil (staza) za stres test, povezan sa računarom, laptopom ili EKG uređajem, programiran za automatski ili ručni način rada sa kontrolom preko RS232 ili USB interfejsa sa EKG uređajem. Takođe, koristi se u fizikalnoj rehabilitaciji i terapiji (u medicinske i terapeutske svrhe). Različiti modeli.
 • Vaskularni dopler za praćenje protoka krvi u venama i arterijama kao dodatno sredstvo za dijagnosticiranje perifernih arterijskih bolesti i venske insuficijencije (umanjenog protoka). Sonde od 4 ili 8 MHz, arterijski senzor, venski senzor, fotopletizmografski senzor, manžetne. Različiti modeli.
 • Oftalmološki ultrazvučni aparat, samostalan uređaj koji radi na Windows platformi namenjen za pregled i merenje oka i očne duplje. Na raspolaganju su biometrijski A-sken, B-sken i UBM način rada (B-sken sa transdjuserom visoke učestanosti).

Title

Go to Top